
Kryddiga lammfärsbullar
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 260

Kcal / portion: 472

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1886 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 16%
Fett: 21%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Sambal oelekpasta } 1.5 tsk 0%
Salt 0.5 tsk 0%
Olivolja till stekning 2.0 msk 12%
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (30 min )
- Finhacka tomat.
- Lägg alla ingredienser i en bunke och blanda väl.
- Rulla färsen till små bullar.
- Hetta upp olivoljan i en stekpanna och lägg i färsbullar. Sänk värmen och stek långsamt i cirka 10 minuter. Skaka på pannan emellanåt så att de blir stekta runt om.