Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 192

Kcal / portion: 850

GBR (GI) / port: 17
Recept: 3398 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 9%
Kolhydrater: 17%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Koka pastan enligt anvisningar på paketet.
- Strimla laxen. Riv och pressa citronen. Strimla salladen. Lämna lite lax och citronskal till garneringen.
- Börja laga såsen när du lägger i pastan. Bryn laxen 1 minut så att smakerna frigörs. Tillsätt citronskal, citronjuice, rosésallat, vitt vin, grädde och fiskfond. Koka ihop i 4-5 minuter.
- Vänd ner pastan i såsen. Lägg upp och garnera lax och citronskal.