
Matiga muffins med oliver, fetaost och spenat
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 330

Kcal / portion: 413

GBR (GI) / port: 10
Recept: 1651 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 15%
Kolhydrater: 37%
Fibrer: 4%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Om ljust matbröd > Äts ej
Så bakas ljust bröd > Äts ej
Om bakpulverbröd > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (45 min )
- Sätt ugnen på 180ºC.
- Blanda mjöl med havrekli, bakpulver och lite salt i en bunke. Grovhacka oliver och lägg i bunken. Smula ner fetaost.
- Vispa ägg poröst i en annan bunke. Blanda med filmjölk, olja och spenatblad. Blanda detta med mjölblandningen. Fördela i stora muffinsformar.
- Sätt in i ugnen i cirka 30 minuter.