Matiga muffins med oliver, fetaost och spenat
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal stora muffins: 4

Om ljust matbröd >

 

 

Så bakas ljust bröd >

 

 

Om bakpulverbröd >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Matiga muffins med oliver, fetaost och spenat

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 330

Kcal / portion: 413

GBR (GI) / port: 10

Recept: 1651 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 15%

Kolhydrater: 37%

Fibrer: 4%

Portionsvikt: 125 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Om ljust matbröd > Äts ej

Så bakas ljust bröd > Äts ej

Om bakpulverbröd > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (45 min )

  1. Sätt ugnen på 180ºC.
  2. Blanda mjöl med havrekli, bakpulver och lite salt i en bunke. Grovhacka oliver och lägg i bunken. Smula ner fetaost.
  3. Vispa ägg poröst i en annan bunke. Blanda med filmjölk, olja och spenatblad. Blanda detta med mjölblandningen. Fördela i stora muffinsformar.
  4. Sätt in i ugnen i cirka 30 minuter.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem