Renskavstallrik med plommon och fårost
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om skav >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Renskavstallrik med plommon och fårost

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 159

Kcal / portion: 618

GBR (GI) / port: 4

Recept: 2472 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 14%

Fett: 7%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 390 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om skav > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Lättina skaven om den är fryst.
  2. Kärna ur plommon och skär i båtar.
    Tunnskiva selleri. Grovhacka koriander.
    Skala och tunnskiva rödlök.
  3. Hetta upp olja i stekpanna och fräs renskaven i 5 minuter utan att bränna. Dra åt sidan.
  4. Fördela renskaven på tallrikar eller lägg upp på ett större fat. Strö över selleri, plommon, rödlök och koriander. Salta och peppra lätt (osten är salt).
    Bryt fetaost i bitar och fördela. Pressa över citronjuice. Häll på lite olivolja. Garnera med vinbär.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem