
Renskavstallrik med plommon och fårost
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 159

Kcal / portion: 618

GBR (GI) / port: 4
Recept: 2472 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 7%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Lättina skaven om den är fryst.
- Kärna ur plommon och skär i båtar.
Tunnskiva selleri. Grovhacka koriander.
Skala och tunnskiva rödlök. - Hetta upp olja i stekpanna och fräs renskaven i 5 minuter utan att bränna. Dra åt sidan.
- Fördela renskaven på tallrikar eller lägg upp på ett större fat. Strö över selleri, plommon, rödlök och koriander. Salta och peppra lätt (osten är salt).
Bryt fetaost i bitar och fördela. Pressa över citronjuice. Häll på lite olivolja. Garnera med vinbär.