Fläskfiléförrätt med avokado- och päronsalsa
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så lagas fläskfilé >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fläskfiléförrätt med avokado- och päronsalsa

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 131

Kcal / portion: 242

GBR (GI) / port: 0

Recept: 970 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 8%

Kolhydrater: 5%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 185 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så lagas fläskfilé > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Putsa fläskfilén fri från hinnor. Skär i smala skivor. Salta och peppra.
  2. Salsamix: Skala och kärna ur avokado. Kärna ur päron och grovskär i bitar. Lägg i matmixer avokado, päron, koriander, juice av citron, lite salt och sambal oelek. Mixa till slät mos. Tillsätt lite olja vid behov.
  3. Filé: Hetta upp olja i panna på medelhög värme. Stek fläskfiléskivorna 20 sekunder på var sida.
  4. Lägg upp sallat på tallrikar. Garnera med röda vinbär. Ringla över balsamvinäger. Lägg på fläskfilé och salsamixen bredvid.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem