
Fläskfiléförrätt med avokado- och päronsalsa
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 131

Kcal / portion: 242

GBR (GI) / port: 0
Recept: 970 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 8%
Kolhydrater: 5%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Putsa fläskfilén fri från hinnor. Skär i smala skivor. Salta och peppra.
- Salsamix: Skala och kärna ur avokado. Kärna ur päron och grovskär i bitar. Lägg i matmixer avokado, päron, koriander, juice av citron, lite salt och sambal oelek. Mixa till slät mos. Tillsätt lite olja vid behov.
- Filé: Hetta upp olja i panna på medelhög värme. Stek fläskfiléskivorna 20 sekunder på var sida.
- Lägg upp sallat på tallrikar. Garnera med röda vinbär. Ringla över balsamvinäger. Lägg på fläskfilé och salsamixen bredvid.
Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)