
Dillkokta hjärtmusslor (förrätt)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 160

Kcal / portion: 315

GBR (GI) / port: 1
Recept: 1260 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 12%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Olivolja 1.0 dl 60%
Citron juice+fruktkött 1.0 styck 4%
Salt 0%
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (20 min )
- Finhacka dill.
Kärna ur och finhacka chili.
Skala och skiva rödlök. - Hetta upp olja i en stekkastrull.
Lägg i dill, chili och rödlök.
Fräs i 10 sekunder. - Lägg i musslorna och slå på vinet.
Pressa över citronjuice. Salta lätt.
Snäckorna är klara när de öppnar sig.
Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)