Heta pilgrimsmusslor med ingefära och basilika (förrätt)
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 233
            Kcal / portion: 377
            GBR (GI) / port: 0
Recept: 1509 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 0%
Fett: 20%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (15 min )
- Salta och peppra pilgrimsmusslorna lätt. Finstrimla ingefära. Grovhacka basilikablad. Ta bort kärnor och finhacka chili.
 - Hetta upp smör i stekpanna till det börjar bli brunt. Lägg i musslorna och stek 20 sekunder på var sida.
 - Tillsätt olivolja och pressa över limejuice. Tillsätt ingefära och basilika.
 - Lägg upp i tallrikar och garnera med chili.
 
Förrätter
- Brödförrätt
 - Salladsförrätter ¤
 - (Sallad till maten >)
 - Gröna förrätter
 - Kall förrättssoppa
 - Varm förrättssoppa
 - Blini-, crepes-, våffelförrätt
 - Fiskförrätter
 - Förrätt med räkor, kräftor
 - Hummerförrätter
 - Krabbförrätter
 - Förrätt med musslor
 - Ostronförrätter ¤
 - Övriga skaldjursförrätter
 - Köttförrätter
 - (Sillrätter >)