
Heta pilgrimsmusslor med ingefära och basilika (förrätt)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 233

Kcal / portion: 377

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1509 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 0%
Fett: 20%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (15 min )
- Salta och peppra pilgrimsmusslorna lätt. Finstrimla ingefära. Grovhacka basilikablad. Ta bort kärnor och finhacka chili.
- Hetta upp smör i stekpanna till det börjar bli brunt. Lägg i musslorna och stek 20 sekunder på var sida.
- Tillsätt olivolja och pressa över limejuice. Tillsätt ingefära och basilika.
- Lägg upp i tallrikar och garnera med chili.
Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)