Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 201

Kcal / portion: 275

GBR (GI) / port: 1
Recept: 1647 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 14%
Kolhydrater: 13%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Rensa och grovhacka kantareller. Lägg ut sallat på tallrikar.
- Knäck äggen i en bunke. Rör/vispa ner mjölet tills klumpfritt. Vispa ner mjölk lite i taget. Salta lätt. Låt gärna stå en stund.
- Hetta upp lite av smöret i stekpanna. Lägg i en näve (1 dl) kantareller. Stek kort och häll på 1,5 dl smet. Låt steka tills stelnat. Rulla ihop och lägg över på sallatsbädd.
- Fortsätt med nästa kantarellpannkaka.
- Ringla över lönnsirap.