Kantarellpannkaka
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal plättar: 6

 

Kockskolan:

 

Om pannkakor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kantarellpannkaka

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 201

Kcal / portion: 275

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1647 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 14%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 137 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om pannkakor > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Rensa och grovhacka kantareller. Lägg ut sallat på tallrikar.
  2. Knäck äggen i en bunke. Rör/vispa ner mjölet tills klumpfritt. Vispa ner mjölk lite i taget. Salta lätt. Låt gärna stå en stund.
  3. Hetta upp lite av smöret i stekpanna. Lägg i en näve (1 dl) kantareller. Stek kort och häll på 1,5 dl smet. Låt steka tills stelnat. Rulla ihop och lägg över på sallatsbädd.
  4. Fortsätt med nästa kantarellpannkaka.
  5. Ringla över lönnsirap.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem