Gräddig svamppasta
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Om pasta >

 

 

Om bandspagetti >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Gräddig svamppasta

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 142

Kcal / portion: 721

GBR (GI) / port: 7

Recept: 2882 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 11%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 506 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om pasta > Äts ej

Om bandspagetti > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Skala och finhacka rödlök och vitlök. Skär champinjonerna i klyftor.
  2. Hetta upp smör i en stekpanna. Lägg i lök, vitlök och champinjoner. Låt fräsa utan att bränna i 5 minuter.
  3. Tillsätt tamarisoja, grädde, salt och peppar. Låt småputtra på svag värme.
  4. Koka pasta enligt förpackningsanvisning.
  5. Blanda pasta med sås. Lägg upp. Toppa med rucola.

Kockens kommentar

mer om bandpasta > klicka på ingrediensen

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem