Färsk pasta med sardeller
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Om pasta >

 

 

Om bandspagetti >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Färsk pasta med sardeller

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 115

Kcal / portion: 489

GBR (GI) / port: 8

Recept: 1957 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 8%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 427 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om pasta > Äts ej

Om bandspagetti > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Koka pastan enligt förpackningsanvisning.
  2. Skär sardellerna i mindre bitar. Riv parmesanost.
  3. Lägg upp pastan på tallrikar. Strö över sardeller, oliver, salta, peppra. Pressa citronjuice över. Toppa med nyriven parmesan. Servera gärna rucolasallat till.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem