
Färsk pasta med sardeller
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 115

Kcal / portion: 489

GBR (GI) / port: 8
Recept: 1957 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 8%
Kolhydrater: 7%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Koka pastan enligt förpackningsanvisning.
- Skär sardellerna i mindre bitar. Riv parmesanost.
- Lägg upp pastan på tallrikar. Strö över sardeller, oliver, salta, peppra. Pressa citronjuice över. Toppa med nyriven parmesan. Servera gärna rucolasallat till.