Kräftfylld abborre på knäckebröd
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Babyspenat

50.0 

gram

Dill

4.0 

kvistar

Citron juice+fruktkött

4.0 

klyftor

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kräftfylld abborre på knäckebröd

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 156

Kcal / portion: 285

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1142 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 15%

Fett: 8%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 183 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Babyspenat 50.0 gram 1%

Dill 4.0 kvistar 1%

Citron juice+fruktkött 4.0 klyftor 2%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Lägg i en mixer kräftstjärtar, äggula, rosmarin, kajennpeppar och salt. Mixa hastigt. Häll på grädde och mixa tills grädden blandats ut i smeten.
  2. Halvera abborfiléerna. Lägg en klick mix på filén. Lägg på den andra halvan.
  3. Hetta upp smör i stekpanna. Stek filéerna på medelhög värme ett par tre minuter på var sida.
  4. Lägg upp spenatblad på brödskivorna. Lägg på filéerna. Garnera med citron och dill.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem