
Bakpotatis med kräftröra och dill
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 141

Kcal / portion: 715

GBR (GI) / port: 15
Recept: 2861 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 9%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Citronpeppar 1.0 tsk 0%
Salt 2.0 krm 0%
Creme fraiche 500.0 gram 56%
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (1 tim 15 min )
- Sätt ugnen på 175ºC.
- Snitta kors i potatisen. Lägg potatisen på ugnsgaller. Sätt in potatisen i cirka 1 timme tills mjuk. Det gör inget om den är inne "för länge".
- Skala och finhacka rödlök. Finhacka gräslök, repa dill och finhacka. Spar lite gräslök och några stjärtar till garnering. Grovhacka kräftstjärtar. Blanda detta med crème fraiche, citronpeppar och salt.
- Ta ut potatisen och lägg på röran. Garnera med kräftstjärtar och dill.