Bakpotatis med kräftröra och dill
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Citronpeppar

1.0 

tsk

Salt

2.0 

krm

Creme fraiche

500.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Bakpotatis med kräftröra och dill

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 141

Kcal / portion: 715

GBR (GI) / port: 15

Recept: 2861 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 9%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 507 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Citronpeppar 1.0 tsk 0%

Salt 2.0 krm 0%

Creme fraiche 500.0 gram 56%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (1 tim 15 min )

  1. Sätt ugnen på 175ºC.
  2. Snitta kors i potatisen. Lägg potatisen på ugnsgaller. Sätt in potatisen i cirka 1 timme tills mjuk. Det gör inget om den är inne "för länge".
  3. Skala och finhacka rödlök. Finhacka gräslök, repa dill och finhacka. Spar lite gräslök och några stjärtar till garnering. Grovhacka kräftstjärtar. Blanda detta med crème fraiche, citronpeppar och salt.
  4. Ta ut potatisen och lägg på röran. Garnera med kräftstjärtar och dill.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem