Aprikoskyckling med couscous
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så pannsteks kyckling >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Aprikoskyckling med couscous

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 181

Kcal / portion: 778

GBR (GI) / port: 16

Recept: 3112 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 8%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 431 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så pannsteks kyckling > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (1 tim )

  1. Blanda i en bunke sylt, soja, sambal, salt och olivolja. Lägg i kycklingen.
  2. Tillaga couscous enligt anvisning på förpackning. Låt svalna. Pressa över citron och salta lätt. Blanda med rucola.
  3. Hetta upp en stekpanna på låg temperatur. Lägg i kycklingen, spar marinaden. Stek kycklingen 5 minuter på var sida.
  4. Häll marinaden över kycklingen. Låt småkoka i 5 minuter.
  5. Lägg rucolasalladen på ett fat. Skiva kycklingbrösten och lägg på. Slå på marinaden från pannan.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem