Aprikoskyckling med couscous
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 181
            Kcal / portion: 778
            GBR (GI) / port: 16
Recept: 3112 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 8%
Kolhydrater: 14%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (1 tim )
- Blanda i en bunke sylt, soja, sambal, salt och olivolja. Lägg i kycklingen.
 - Tillaga couscous enligt anvisning på förpackning. Låt svalna. Pressa över citron och salta lätt. Blanda med rucola.
 - Hetta upp en stekpanna på låg temperatur. Lägg i kycklingen, spar marinaden. Stek kycklingen 5 minuter på var sida.
 - Häll marinaden över kycklingen. Låt småkoka i 5 minuter.
 - Lägg rucolasalladen på ett fat. Skiva kycklingbrösten och lägg på. Slå på marinaden från pannan.
 
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
 - Bräserad kyckling, grytor ¤
 - Kycklingdelar i panna
 - Kycklingbröst/filé i panna
 - Hel kyckling i ugn
 - Kycklingfilé i ugn
 - Kycklingben i ugn
 - Kycklingvingar och övrigt i ugn
 - Asiatiskt fågelwok
 - Grillad kyckling, fågel
 - Friterad kyckling, fågel
 - Pärlhöna
 - Anka och gås
 - Kalkon och struts
 - Vild skogsfågel
 - Vild sjöfågel