
Aprikoskyckling med couscous
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 181

Kcal / portion: 778

GBR (GI) / port: 16
Recept: 3112 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 8%
Kolhydrater: 14%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (1 tim )
- Blanda i en bunke sylt, soja, sambal, salt och olivolja. Lägg i kycklingen.
- Tillaga couscous enligt anvisning på förpackning. Låt svalna. Pressa över citron och salta lätt. Blanda med rucola.
- Hetta upp en stekpanna på låg temperatur. Lägg i kycklingen, spar marinaden. Stek kycklingen 5 minuter på var sida.
- Häll marinaden över kycklingen. Låt småkoka i 5 minuter.
- Lägg rucolasalladen på ett fat. Skiva kycklingbrösten och lägg på. Slå på marinaden från pannan.
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel