Färsk potatissallad med jordgubbar
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Dill finhackad

2.0 

msk

Parmesan nyriven

0.5 

dl

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Färsk potatissallad med jordgubbar

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 80

Kcal / portion: 221

GBR (GI) / port: 12

Recept: 885 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 3%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 277 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Dill finhackad 2.0 msk 0%

Parmesan nyriven 0.5 dl 10%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Koka potatis med lite salt i ca 20 minuter.
    Koka inte sönder, känn med sticka.
    Låt svalna. Halvera.

  2. Finhacka dill.
    Grovriv parmesan.
    Ansa och halvera jordgubbar.

  3. Blanda ingredienserna i en bunke.
    Salta lätt. Dra några varv med pepparkvarn över.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem