Aprikossorbet
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Garnering:

 

Aprikoser färsk

1.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Aprikossorbet

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 97

Kcal / portion: 131

GBR (GI) / port: 5

Recept: 523 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 0%

Kolhydrater: 21%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 134 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Garnering:

Aprikoser färsk 1.0 styck 5%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (5 min + 5 tim )

  1. Kärna ur aprikoserna. Tärna i centimeterstora bitar. Lägg i plastpåse och frys.
  2. Skala banan och skiva i centimeterbitar. Lägg i plastpåse och frys.
  3. Låt ligga i frysen i 5 timmar eller mer.
  4. Kärna ur och skiva garneringsaprikosen.
  5. Ta ut aprikoser och banan ur frysen. Lägg i matmixer tillsammans med honung. Mixa slätt.
  6. Häll upp i glas, garnera med aprikosskivor.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem