
Fräsch yoghurtsill
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 174

Kcal / portion: 288

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1151 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 13%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Citronskal 1.0 styck 0%
Dill finhackad 1.0 msk 0%
Sambal oelekpasta } 0.5 tsk 0%
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (40 min )
- Häll av spadet från sillen. Skär i 2 cm-stora bitar. Skala och riv ingefära. Riv skal från citron. Finhacka dill.
- Blanda alla ingredienser i en bunke. Låt stå och dra i 30 minuter.