Smördegsinbakad hel basilikabrie
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal bufféportioner: 30

Basilika

1.0 

kruka

Soltorkade tomater i olja avrunnet

6.0 

styck

Smördegsplattor fryst

2.0 

plattor

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Smördegsinbakad hel basilikabrie

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 325

Kcal / portion: 79

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2374 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 15%

Fett: 26%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 24 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Basilika 1.0 kruka 0%

Soltorkade tomater i olja avrunnet 6.0 styck 4%

Smördegsplattor fryst 2.0 plattor 27%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Ta ut smördegsplattorna ur frysen.
    Sätt ugnen på 200ºC.

  2. Mixa basilika med soltorkade tomater.

  3. Halvera brieosten på längden i två plattor.
    Bred ut basilikamixet på den undre plattan.
    Lägg på den andra plattan.

  4. Lägg över i rund ugnsfast form med kant.
    Formen bör vara något störren än osten.

  5. Kavla ut smördegsplattorna på mjölat bord.
    Klä in osten med smördeg.

  6. Sätt in osten i ugen i cirka 20 minuter.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem