
Färsbiffar med mynta och feta
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 266

Kcal / portion: 743

GBR (GI) / port: 0
Recept: 2973 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 23%
Fett: 19%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Mynta färsk 0.5 kruka 0%
Citronpeppar 1.5 tsk 0%
Salt 1.0 tsk 0%
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (1 tim )
- Tänd grillen i god tid.
- Finhacka myntan och smula fetaosten.
- Blanda alla ingredienserna väl i en bunke. Låt vila i rumstemperatur i 30 minuter.
- Forma till biffar. Lägg på grillen och grilla 5-7 minuter på varje sida. Tiden varierar beroende på biffarnas tjocklek. Kontrollera att de blivit genomstekta.
Kockens kommentar
Stora, tjocka biffar riskerar att inte bli genomstekta, alternativt brända av grillen. Gör därför mindre eller halvplatta biffar.