Bön- och olivtapenad på crostini
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal crostini: 16

Salt

1.0 

tsk

Crostini }

16.0 

styck

el. minibaguette

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Bön- och olivtapenad på crostini

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 140

Kcal / portion: 54

GBR (GI) / port: 1

Recept: 862 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 4%

Kolhydrater: 17%

Fibrer: 6%

Portionsvikt: 39 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Salt 1.0 tsk 0%

Crostini } 16.0 styck 29%

el. minibaguette 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Skiva och rosta baguetteskivor om inte färdiga crostini finns.

  2. Häll bort spadet från bön- och olivburkarna.
    Skölj bönorna. Skala vitlök.
    Riv grönt limeskal.

  3. Lägg alla ingredienser uto brödet i en matmixer. Mixa till jämn smet.

  4. Fördela mixet på brödet.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem