Vinbärskyckling med ris
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så pannsteks kyckling >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Vinbärskyckling med ris

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 178

Kcal / portion: 725

GBR (GI) / port: 15

Recept: 2898 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 8%

Kolhydrater: 16%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 407 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så pannsteks kyckling > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Koka potatis eller ris. Förbered sallad.
  2. Hacka rosmarin och timjan. Salta och peppra kycklingfiléerna.
  3. Hetta upp olivolja i stekpanna. Lägg i örterna och kycklingen. Stek utan att bränna cirka 3 minuter på var sida.
  4. Slå på vinbärslikör och grädde. Sänk värmen. Låt småputtra i cirka 10 minuter.
  5. Lyft ur kycklingen och sila såsen. Lägg ner kycklingen i såsen. Servera sallad potatis eller ris.

Kockens kommentar

Istället för svartvinbärslikör kan halva mängden svartvinbärsgelé användas som smaksättning i såsen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem