Chili- och ingefärskyckling
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om chilisåser >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Chili- och ingefärskyckling

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 163

Kcal / portion: 691

GBR (GI) / port: 13

Recept: 2762 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 7%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 424 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om chilisåser > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Sätt ugnen på 200ºC.
  2. Koka ris enligt anvisning på förpackning. Förbered sallad.
  3. Skala och finhacka ingefära. Kärna ur och finhacka chili, blanda med ingefäran.
  4. Fördela hacket på kycklingfiléerna och lägg på ugnssäkert fat.
  5. Blanda grädde med chilisås och häll runt kycklingen. Salta och kör i ugn cirka 15 minuter.
  6. Servera med ris och sallad till.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem