
Chili- och ingefärskyckling
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 163

Kcal / portion: 691

GBR (GI) / port: 13
Recept: 2762 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 7%
Kolhydrater: 14%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (40 min )
- Sätt ugnen på 200ºC.
- Koka ris enligt anvisning på förpackning. Förbered sallad.
- Skala och finhacka ingefära. Kärna ur och finhacka chili, blanda med ingefäran.
- Fördela hacket på kycklingfiléerna och lägg på ugnssäkert fat.
- Blanda grädde med chilisås och häll runt kycklingen. Salta och kör i ugn cirka 15 minuter.
- Servera med ris och sallad till.
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel