Chili- och ingefärskyckling
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 163
            Kcal / portion: 691
            GBR (GI) / port: 13
Recept: 2762 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 7%
Kolhydrater: 14%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (40 min )
- Sätt ugnen på 200ºC.
 - Koka ris enligt anvisning på förpackning. Förbered sallad.
 - Skala och finhacka ingefära. Kärna ur och finhacka chili, blanda med ingefäran.
 - Fördela hacket på kycklingfiléerna och lägg på ugnssäkert fat.
 - Blanda grädde med chilisås och häll runt kycklingen. Salta och kör i ugn cirka 15 minuter.
 - Servera med ris och sallad till.
 
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
 - Bräserad kyckling, grytor ¤
 - Kycklingdelar i panna
 - Kycklingbröst/filé i panna
 - Hel kyckling i ugn
 - Kycklingfilé i ugn
 - Kycklingben i ugn
 - Kycklingvingar och övrigt i ugn
 - Asiatiskt fågelwok
 - Grillad kyckling, fågel
 - Friterad kyckling, fågel
 - Pärlhöna
 - Anka och gås
 - Kalkon och struts
 - Vild skogsfågel
 - Vild sjöfågel