Libanesiska färsbiffar med kardemumma
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Styck: 16

 

Kockskolan:

 

Om chilipasta >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Libanesiska färsbiffar med kardemumma

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 200

Kcal / portion: 127

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2031 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 21%

Fett: 12%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 64 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om chilipasta > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Skär tomat i mindre bitar. Mixa dem med mixerstav i en stor bunke.
  3. Tillsätt nötfärs, ägg och kryddor. Blanda väl.
  4. Smörj en ugnsplåt eller lägg på bakplåtspapper. Forma färsen till långsmala biffar. Lägg dem på ugnsplåten. Sätt in i ugnen tills genomstekt, i cirka 8 minuter.

Kockens kommentar

Sambal oelek är en mycket het indonesisk chilipasta med röd chilipeppar som bas. Läs mer > Om chilipasta.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem