Ingefärsdoftande bulgurwok
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Lime färskpressad

1.0 

styck

Sojasås japansk

1.0 

dl

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ingefärsdoftande bulgurwok

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 125

Kcal / portion: 340

GBR (GI) / port: 3

Recept: 1360 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 5%

Kolhydrater: 15%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 272 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Lime färskpressad 1.0 styck 1%

Sojasås japansk 1.0 dl 5%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (35 min )

  1. Koka bulgur enligt anvisning på förpackning.

  2. Skala och finhacka ingefära, vitlök, basilika.
    Finstrimla paprika, sockerärter och rödkål.
    Halvera cocktailtomater.

  3. Hetta upp olivolja i en wokpanna.
    Lägg i ingefära, vitlök och basilika.
    Fräs detta några sekunder.

  4. Tillsätt paprika, ärter, rödkål och tomater.
    Woka i cirka 2 minuter. Rör om.

  5. Pressa över limejuice och slå på soja.
    woka i ytterligare 2 minuter. Rör om.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem