Pepprig sötpotatissoppa med feta
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så kokas rotfrukter >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Pepprig sötpotatissoppa med feta

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 65

Kcal / portion: 386

GBR (GI) / port: 8

Recept: 1544 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 3%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 596 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så kokas rotfrukter > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Skala och tärna sötpotatis. Mortla (krossa) sichuanpeppar. Riv skal från citron.
  2. Hetta upp olja i stor kastrull. Tillsätt sötpotatis sichuanpeppar och citronskal. Fräs i cirka 2 minuter utan att bränna.
  3. Tillsätt vatten och vegopulver/tärning. Låt småkoka i 15 minuter.
  4. Pressa i saften av citron. Mixa med mixerstav. Smaka av med salt.
  5. Häll upp och smula ner fetaost.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem