Broccolisoppa med kokos och parma
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Creme fraiche

3.0 

msk

Parmaskinka skivad

4.0 

skivor

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Broccolisoppa med kokos och parma

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 44

Kcal / portion: 234

GBR (GI) / port: 0

Recept: 937 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 3%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 530 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Creme fraiche 3.0 msk 16%

Parmaskinka skivad 4.0 skivor 13%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Skär broccolin i bitar, även stam. Skala och hacka ingefära.
  2. Hetta upp olja i en stor kastrull och fräs utan att bränna i cirka 2 minuter broccolin, ingefära och 2/3-delar av kokosflingorna.
  3. Tillsätt vatten och fond. Låt småkoka i 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  4. Hetta upp en stekpanna utan matfett. Rosta (stek) parman 1-2 minuter på var sida. Lägg åt sidan.
  5. Tillsätt crème fraiche i soppan. Mixa med mixerstav tills helt slät.
  6. Häll upp soppan och toppa med parmabitar. Strö över lite kokos. 

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem