
Broccolisoppa med kokos och parma
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 44

Kcal / portion: 234

GBR (GI) / port: 0
Recept: 937 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 3%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Creme fraiche 3.0 msk 16%
Parmaskinka skivad 4.0 skivor 13%
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (30 min )
- Skär broccolin i bitar, även stam. Skala och hacka ingefära.
- Hetta upp olja i en stor kastrull och fräs utan att bränna i cirka 2 minuter broccolin, ingefära och 2/3-delar av kokosflingorna.
- Tillsätt vatten och fond. Låt småkoka i 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
- Hetta upp en stekpanna utan matfett. Rosta (stek) parman 1-2 minuter på var sida. Lägg åt sidan.
- Tillsätt crème fraiche i soppan. Mixa med mixerstav tills helt slät.
- Häll upp soppan och toppa med parmabitar. Strö över lite kokos.