Sillsallad med sötpotatis och brysselkål
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 10

 

Kockskolan:

 

Om sillsallad >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Sillsallad med sötpotatis och brysselkål

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 127

Kcal / portion: 186

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1859 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 9%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 146 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om sillsallad > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Ansa och halvera brysselkålen. Koka upp vatten och koka brysselkålen i 5 minuter. Häll bort vattnet och låt svalna.
  2. Skala sötpotatis och skär i små bitar. Koka sötpotatisen i lättsaltat vatten i 10 minuter. Häll bort vattnet och låt svalna.
  3. Riv rucola. Blanda i en bunke bryselkål, sötpotatis och rucola. Ringla över olivolja. Salta och peppra (tänk på att sillen är salt). Pressa över citronjuice. Blanda.
  4. Skär sillen i bitar. Toppa salladen med crème fraiche och sill.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem