
Koriander- och ingefärssill (buffémat)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 136

Kcal / portion: 136

GBR (GI) / port: 0
Recept: 813 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 10%
Kolhydrater: 5%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Äpple helst rött 1.0 styck 6%
Yoghurt turkisk 250.0 gram 34%
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (15 min + 1 tim )
- Finhacka koriander (se kommentar). Skala och finriv ingefära. Kärna ur äpple, halvera och skiva tunt. Skär sillen i bitar.
- Blanda alla ingredienser i en bunke. Låt stå och dra i minst 1 timme.
Kockens kommentar
Koriander har en speciell smak som inte alla tycker om. Var därför lite försiktig med mängden enligt egen smak.