Koriander- och ingefärssill (buffémat)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Bufféportioner: 6

Äpple helst rött

1.0 

styck

Yoghurt turkisk

250.0 

gram

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Koriander- och ingefärssill (buffémat)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 136

Kcal / portion: 136

GBR (GI) / port: 0

Recept: 813 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 10%

Kolhydrater: 5%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 100 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Äpple helst rött 1.0 styck 6%

Yoghurt turkisk 250.0 gram 34%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (15 min + 1 tim )

  1. Finhacka koriander (se kommentar). Skala och finriv ingefära. Kärna ur äpple, halvera och skiva tunt. Skär sillen i bitar.
  2. Blanda alla ingredienser i en bunke. Låt stå och dra i minst 1 timme.

Kockens kommentar

Koriander har en speciell smak som inte alla tycker om. Var därför lite försiktig med mängden enligt egen smak.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem