Ingefärsbakade färska fikon med äpple och vaniljglass
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om glass >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ingefärsbakade färska fikon med äpple och vaniljglass

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 151

Kcal / portion: 402

GBR (GI) / port: 7

Recept: 1608 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 9%

Kolhydrater: 16%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 266 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om glass > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Dela fikonen i båtar/klyftor. Kärna ur äpplen och tärna. Finhacka ingefära.
  3. Lägg fikon, äpple och ingefära i en ugnsfast form. Klicka över smör. Sätt in i ugnen i 12 minuter.
  4. Serveras varm med kall vaniljglass.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem