
Gratinerade pepparkaksbetor (tillbehör)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 134

Kcal / portion: 375

GBR (GI) / port: 5
Recept: 1500 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 7%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (1 tim )
- Sätt ugnen på 200°C.
- Skala betorna och skär i båtar/klyfta. Lägg betorna i en ugnsfast form. Ringla över olivolja. Salta lätt. Sätt in i ugnen i 40 minuter.
- Smula pepparkakor och ost. Blanda. Strö detta över betorna. Sätt in i ugnen igen i 10 minuter.
- Strimla rödkål. Lägg upp betorna och garnera med rödkål.
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)