Örtiga tunnbrödschips
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal bröd: 6

 

Kockskolan:

 

Om hårt tunnbröd >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Örtiga tunnbrödschips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 442

Kcal / portion: 225

GBR (GI) / port: 9

Recept: 1350 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 30%

Kolhydrater: 36%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 51 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om hårt tunnbröd > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (12 min )

  1. Mixa i en matberedare eller med stav timjan, olivolja och salt. Pensla det på tunnbrödet.
  2. Hetta upp en torr stekpanna på medelhög värme. Stek brödet hastigt på båda sidorna. Lägg över på hushållspapper. Bryt sönder i mindre bitar.

Kockens kommentar

Passar till soppa, som snacks eller drinktulltugg.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem