Kyckling Rydberg
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så pannsteks kyckling >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kyckling Rydberg

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 166

Kcal / portion: 585

GBR (GI) / port: 4

Recept: 2339 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 14%

Fett: 8%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 353 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så pannsteks kyckling > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Ta ut potatisen ur frys och låt halvtina. Skölj och förbered sallat. Skiva och tärna kycklingen. Skala och grovhacka löken.
  2. Stek potatis, lök och kyckling var för sig, helst i flera pannor.
  3. Hetta upp matfett och stek potatisen tills lätt knaprig. Salta.
  4. Stek lök några minuter tills glansig, utan att bränna. Salta lätt.
  5. Hetta upp matfett och stek kycklingen hastigt, ett par minuter tills genomstekt. Stek inte för länge, kycklingen blir torr. Salta och peppra.
  6. Lägg upp som på bilden. Servera med äggula, senap och sallat.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem