Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 166

Kcal / portion: 585

GBR (GI) / port: 4
Recept: 2339 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 8%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Ta ut potatisen ur frys och låt halvtina. Skölj och förbered sallat. Skiva och tärna kycklingen. Skala och grovhacka löken.
- Stek potatis, lök och kyckling var för sig, helst i flera pannor.
- Hetta upp matfett och stek potatisen tills lätt knaprig. Salta.
- Stek lök några minuter tills glansig, utan att bränna. Salta lätt.
- Hetta upp matfett och stek kycklingen hastigt, ett par minuter tills genomstekt. Stek inte för länge, kycklingen blir torr. Salta och peppra.
- Lägg upp som på bilden. Servera med äggula, senap och sallat.
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel