Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 166
            Kcal / portion: 585
            GBR (GI) / port: 4
Recept: 2339 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 8%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Ta ut potatisen ur frys och låt halvtina. Skölj och förbered sallat. Skiva och tärna kycklingen. Skala och grovhacka löken.
 - Stek potatis, lök och kyckling var för sig, helst i flera pannor. 
 - Hetta upp matfett och stek potatisen tills lätt knaprig. Salta.
 - Stek lök några minuter tills glansig, utan att bränna. Salta lätt.
 - Hetta upp matfett och stek kycklingen hastigt, ett par minuter tills genomstekt. Stek inte för länge, kycklingen blir torr. Salta och peppra.
 - Lägg upp som på bilden. Servera med äggula, senap och sallat.
 
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
 - Bräserad kyckling, grytor ¤
 - Kycklingdelar i panna
 - Kycklingbröst/filé i panna
 - Hel kyckling i ugn
 - Kycklingfilé i ugn
 - Kycklingben i ugn
 - Kycklingvingar och övrigt i ugn
 - Asiatiskt fågelwok
 - Grillad kyckling, fågel
 - Friterad kyckling, fågel
 - Pärlhöna
 - Anka och gås
 - Kalkon och struts
 - Vild skogsfågel
 - Vild sjöfågel