Rapphöna på svart pastabädd
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Citron juice+fruktkött

1.0 

styck

Matolja till stekning

 

 

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rapphöna på svart pastabädd

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 142

Kcal / portion: 605

GBR (GI) / port: 3

Recept: 2420 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 5%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 427 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Citron juice+fruktkött 1.0 styck 2%

Matolja till stekning 0%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (45 min )

  1. Separera oljan från osttärningarna.
    Hetta upp ostoljan i stekpanna.
    Stek fågelbrösten 2 min på var sida.
    Lägg över brösten i ugnssäker form med insidan uppåt. Sätt ugnen på 175°C.

  2. Finstrimla skinkan.
    Grovhacka nötter.
    Blanda med osten.
    Fördela blandningen på brösten.
    Sätt in i ugnen i 20 minuter.

  3. Koka pasta enligt anvisning på förpackning.

  4. Rensa svamp. Ansa/rensa paprika.
    Strimla squash och paprika.
    Skala och finhacka vitlök.
    Hetta upp olja i panna och tillsätt squash, paprika, svamp och vitlök.
    Fräs i 2 minuter, salta och peppra.
    Pressa över citronjuice.
    Blanda med pastan.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem