
Rapphöna på svart pastabädd
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 142

Kcal / portion: 605

GBR (GI) / port: 3
Recept: 2420 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 5%
Kolhydrater: 12%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (45 min )
- Separera oljan från osttärningarna.
Hetta upp ostoljan i stekpanna.
Stek fågelbrösten 2 min på var sida.
Lägg över brösten i ugnssäker form med insidan uppåt. Sätt ugnen på 175°C. - Finstrimla skinkan.
Grovhacka nötter.
Blanda med osten.
Fördela blandningen på brösten.
Sätt in i ugnen i 20 minuter. - Koka pasta enligt anvisning på förpackning.
- Rensa svamp. Ansa/rensa paprika.
Strimla squash och paprika.
Skala och finhacka vitlök.
Hetta upp olja i panna och tillsätt squash, paprika, svamp och vitlök.
Fräs i 2 minuter, salta och peppra.
Pressa över citronjuice.
Blanda med pastan.