Ingefärsgranola med äpple och vaniljglass
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om glass >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ingefärsgranola med äpple och vaniljglass

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 217

Kcal / portion: 696

GBR (GI) / port: 10

Recept: 2784 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 11%

Kolhydrater: 25%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 320 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om glass > %

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Kärna ur och tärna äpple. Skala och finhacka ingefära.
  2. Hetta upp smör i panna på medelvärme. Lägg i äpple, ingefära och müsli. Fräs utan att bränna tills äpplet mjuknat.
  3. Fördela äppelfräset i portionsglas. Toppa med vaniljkula och skivad frukt.

Kockens kommentar

Granola är en form av müsli bestående rostade veteflingor, nötter, honung, torkad frukt med mera.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem