
Italiensk salamipaj
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 281

Kcal / portion: 813

GBR (GI) / port: 0
Recept: 3251 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 13%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (40 min + 2 tim )
- Förbered och tillaga pajskal i god tid.
2 timmar eller mer i förväg.
Se separat recept. Förgrädda i 200°C. - Finstrimla salami.
Skala och skär rödlök i tunna skivor.
Skala och finhacka vitlök.
Tärna tomater.
Sätt ugnen på 175°C. - Hetta upp olja i stekpanna. Lägg ner lök och vitlök och fräs löken kort stund tills den mjuknat. Tillsätt salami och tomater.
Dra åt sidan. - Strimla basilika och grovriv parmesan.
Häll det i pannan. - Vispa upp ägg med gaffel i en skål.
Tillsätt mjölk, grädde, salt och peppar.
Häll äggsmeten över pajen.
Sätt in pajen i ugnen i cirka 20 minuter.