Grekisk lammfärspaj
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Mjölk

1.0 

dl

Grädde

1.0 

dl

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Grekisk lammfärspaj

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 274

Kcal / portion: 789

GBR (GI) / port: 0

Recept: 3155 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 12%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 288 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Mjölk 1.0 dl 2%

Grädde 1.0 dl 11%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (40 min + 2 tim )

  1. Förbered och tillaga pajskal i god tid.
    2 timmar eller mer i förväg.
    Se separat recept. Förgrädda i 200°C.

  2. Skala och finhacka vitlök.
    Skala rödlök och skär i tunna strimlor.

  3. Sätt ugnen på 175°C.
    Hetta upp olja i stekpanna.
    Lägg i färs, lök och vitlök.
    Salta och peppra.
    Stek tills färsen blivit brun.
    Finfördela färsen med en trägaffel.

  4. Hacka oliver och soltorkade tomater.
    Blanda detta och spenat i färsen.

  5. Fördela färsen i pajskalet.
    Häll på äggsmeten.
    Sätt in i ugnen i 20 minuter.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem