
Grekisk lammfärspaj
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 274

Kcal / portion: 789

GBR (GI) / port: 0
Recept: 3155 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 12%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (40 min + 2 tim )
- Förbered och tillaga pajskal i god tid.
2 timmar eller mer i förväg.
Se separat recept. Förgrädda i 200°C. - Skala och finhacka vitlök.
Skala rödlök och skär i tunna strimlor. - Sätt ugnen på 175°C.
Hetta upp olja i stekpanna.
Lägg i färs, lök och vitlök.
Salta och peppra.
Stek tills färsen blivit brun.
Finfördela färsen med en trägaffel. - Hacka oliver och soltorkade tomater.
Blanda detta och spenat i färsen. - Fördela färsen i pajskalet.
Häll på äggsmeten.
Sätt in i ugnen i 20 minuter.