Kantarellpaj med rucola
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Mjölk

1.0 

dl

Grädde

1.0 

dl

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kantarellpaj med rucola

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 262

Kcal / portion: 599

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2395 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 9%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 229 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Mjölk 1.0 dl 3%

Grädde 1.0 dl 15%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (40 min + 2 tim )

  1. Förbered och tillaga pajskal i god tid.
    2 timmar eller mer i förväg.
    Se separat recept. Förgrädda i 200°C.

  2. Rensa svamp och skär i mindre bitar.
    Skala lök. Finhacka lök och timjan.

  3. Hetta upp en panna och torrstek svampen tills all vätska ångat bort.
    Sätt ugnen på 175°C.

  4. Tillsätt olja, lök och timjan i pannan.
    Fräs detta i en halv minut utan att bränna. Dra åt sidan. Riv över rucola.
    Salta och peppra. Fördela ut i pajskalet.

  5. Vispa upp ägg med gaffel i en skål.
    Tillsätt mjölk, grädde, salt och peppar.
    Häll äggsmeten över pajen.
    Sätt in pajen i ugnen i cirka 20 minuter.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem