
Kantarellpaj med rucola
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 262

Kcal / portion: 599

GBR (GI) / port: 0
Recept: 2395 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 9%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (40 min + 2 tim )
- Förbered och tillaga pajskal i god tid.
2 timmar eller mer i förväg.
Se separat recept. Förgrädda i 200°C. - Rensa svamp och skär i mindre bitar.
Skala lök. Finhacka lök och timjan. - Hetta upp en panna och torrstek svampen tills all vätska ångat bort.
Sätt ugnen på 175°C. - Tillsätt olja, lök och timjan i pannan.
Fräs detta i en halv minut utan att bränna. Dra åt sidan. Riv över rucola.
Salta och peppra. Fördela ut i pajskalet. - Vispa upp ägg med gaffel i en skål.
Tillsätt mjölk, grädde, salt och peppar.
Häll äggsmeten över pajen.
Sätt in pajen i ugnen i cirka 20 minuter.