Rostad paprikasoppa och parmesanchips
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Tillbehör:

 

Parmesan nyriven

1.0 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rostad paprikasoppa och parmesanchips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 31

Kcal / portion: 152

GBR (GI) / port: 1

Recept: 606 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 2%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 486 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillbehör:

Parmesan nyriven 1.0 dl 28%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (45 min )

  1. Sätt ugnen på 250ºC.
  2. Kärna ur paprika och ta bort skaft. Skala vitlök och morötter. Skär allt i mindre bitar.
  3. Ringla olja på en ugnsplåt. Lägg på de skurna grönsakerna. Sätt in i ugnen i cirka 20 minuter.
  4. Ta ut grönsakerna och lägg över i kastrull. Tillsätt vatten, fond och sambal. Låt småkoka i 10 minuter. Pressa ner citronjuice. Salta.
  5. Chips: Riv parmesanost. Hetta upp en torr stekpanna. Portionera ut matskedsstora klickar. Stek i 5 minuter. Dra åt sidan. När "chipsen" stelnat är de klara. Servera chipsen till soppan.

Kockens kommentar

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem