
Rödbetssoppa med chèvre ¤
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 58

Kcal / portion: 280

GBR (GI) / port: 4
Recept: 1120 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 3%
Kolhydrater: 5%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (45 min )
- Skala rödbetor och lök. Strimla rödbetor och fänkål. Finhacka lök.
- Hetta upp olja i en kastrull. Fräs lök och fänkål tills de mjuknar.
- Tillsätt rödbetsstrimlet. Häll på vatten och tillsätt fond, ingefära, vinäger, lagerblad, samt tomatpuré. Låt småkoka i cirka 35 minuter.
- Smaka av med salt och peppar. Servera toppad med chèvre.
Kockens kommentar
Förutom chèvren är är detta en vegetarisk och hälsosam soppa. Inklusive chèvren är det en kalorisnål rätt.