Dinkelpannkaka med rårörda bär (laktosfri)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om pannkakor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Dinkelpannkaka med rårörda bär (laktosfri)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 126

Kcal / portion: 296

GBR (GI) / port: 4

Recept: 1184 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 3%

Kolhydrater: 19%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 235 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om pannkakor > %

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (45 min )

  1. Blanda bär och socker. Rör om.
  2. Knäck äggen i en bunke. Vispa ner mjöl och salt till en slät massa. Tillsätt sojadryck under vispning. Låt stå svalt i cirka 30 minuter.
  3. Hetta upp en panna med lite matfett. Stek små pannkakor.
  4. Garnera med bär och socker.

Kockens kommentar

Pannkakor kan lagas med allehanda mjöl. Läs mer > Så lagas pannkakor.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem