Cannellinidipp med färsk timjan och tomat
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Sats (ā 1 liter): 1

 

Kockskolan:

 

Om dippsåser >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Cannellinidipp med färsk timjan och tomat

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 112

Kcal / portion: 1366

GBR (GI) / port: 37

Recept: 1366 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 4%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 5%

Portionsvikt: 1224 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om dippsåser > %

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Skölj av bönorna med vatten i ett durkslag. Skala vitlök. Dela tomaterna.
  2. Lägg alla ingredienser i en matberedare. Spara lite timjan till garnering. Mixa väl. Häll upp och dekorera med timjan.

Kockens kommentar

Dippen passar bra att ätas med bröd eller som tillbehörsalternativ till skaldjur eller kött.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem