Tonfiskröra i tunnbröd
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om surkål >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Tonfiskröra i tunnbröd

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 150

Kcal / portion: 241

GBR (GI) / port: 3

Recept: 965 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 6%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 161 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om surkål > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Skala och finhacka rödlök och gräslök. Häll bort oljan från tonfisken.
  2. Blanda tonfisk med lök, gräslök, gräddfil och surkål. Salta och peppra.
  3. Fördela rucola och röra på tunnbröden.
    Rulla ihop.

Kockens kommentar

Surkål är nyttigt och skonsamt för magen. Kan enkelt tillagas. Läs mer > Om surkål.  

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem