Annes inkokta sommarlax (till buffé)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Bufféportioner >: 12

Ättikssprit 12%

2.0 

msk

Lagerblad

4.0 

blad

Salt

1.0 

tsk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Annes inkokta sommarlax (till buffé)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 52

Kcal / portion: 182

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2188 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 3%

Kolhydrater: 0%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 353 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Ättikssprit 12% 2.0 msk 1%

Lagerblad 4.0 blad 1%

Salt 1.0 tsk 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Koka upp lagingredienserna i en kastrull.
    Låt sjuda några minuter.

  2. Rensa fisken fri från ben och skinn.
    Skär i portionsbitar.

  3. Lägg ner bitarna i lagen.
    Dra av kastrullen från plattan.
    Låt stå i 20 minuter.
    Ta ur fisken och lägg upp på fat.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem