Tångsill
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Citronskal

1.0 

styck

Creme fraiche

1.3 

dl

Salt och svartpeppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Tångsill

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 193

Kcal / portion: 219

GBR (GI) / port: 0

Recept: 877 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 17%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 114 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Citronskal 1.0 styck 1%

Creme fraiche 1.3 dl 48%

Salt och svartpeppar 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Häll bort sillspadet. Skär sillen i bitar. Lägg sillen i en bunke.
  2. Riv gult citronskal. Skala och finhacka rödlök.
  3. Blanda alla ingredienser med sillen. Dra några varm med pepparkvarnen över och salta eventuellt (sillen är redan salt). Ställ in i kylskåp.

Kockens kommentar

Tångkaviar är formellt ingen kaviar dvs inte fiskrom, utan en romliknande produkt tillverkad av havstång. Utseende och i viss mån smak, liknar stenbitsrom och används på liknande sätt i matlagning. Det finns svart och rödorange tångkaviar. Smaken är likartad.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem