Rabarberpaj med smulpajsdeg
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal bitar: 8

Rabarber skivad

1.0 

liter

Strösocker

1.5 

dl

Potatismjöl

1.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rabarberpaj med smulpajsdeg

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 257

Kcal / portion: 252

GBR (GI) / port: 3

Recept: 2015 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 11%

Kolhydrater: 36%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 98 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Rabarber skivad 1.0 liter 2%

Strösocker 1.5 dl 28%

Potatismjöl 1.0 msk 2%

...

Skapat av
Sofia

Tillagning (35 min )

  1. Smuldeg: Smält matfett i en kastrull.
    Rör ner socker, vetemjöl och havregryn.

  2. Paj: Sätt ugnen på 225°C.

    Dra av skalet på grova stjälkar.
    Skär i centimeterstora bitar.
    Strö över socker och potatismjöl. Något mindre sockermängd till späda stjälkar.
    Strö smuldegen över.

  3. Grädda mitt i ugn i cirka 15-20 minuter, tills smuldegen fått fin färg.

Kockens kommentar

Välj helst späd rabarber.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem