
Chokladtryffel med kokosflingor
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 462

Kcal / portion: 187

GBR (GI) / port: 2
Recept: 2247 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 32%
Kolhydrater: 37%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Om chokladtryffel > Äts ej
Ganache, chokladkräm > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (20 min + 2 tim )
- Finhacka choklad och lägg i bunke.
- Koka upp grädde med socker och sylt.
- Häll gräddsmeten över chokladen. Låt vila 5-10 minuter. Rör slätt medan det är varmt. Ställ in i kylskåpet i ett par timmar.
- Rosta kokos hastigt (stek i torr panna). Lägg över på tallrik för att kallna.
- Rulla bollar av smeten och rulla dem sedan i kokosflingorna. Ställ kallt tills servering.