Parmakyckling med hallonsalsa
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Salt

1.0 

krm

 

Färskpotatis med skal

800.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Parmakyckling med hallonsalsa

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 163

Kcal / portion: 725

GBR (GI) / port: 7

Recept: 2899 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 10%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 445 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Salt 1.0 krm 0%

 

Färskpotatis med skal 800.0 gram 16%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (45 min )

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Skala vitlök. Skala och hacka rödlök.
  3. Rosta (stek i torr panna) hasselnötter, samt grovhacka dem.
  4. Skala eller borsta potatis. Koka.
  5. Krydda filéerna med salt, peppar och oregano. Hetta upp matfett i panna och bryn filéerna hastigt runt om till fin färg.
  6. Linda parmaskinka runt filéerna. Lägg över i ugnssäker form med hög kant.
  7. Rör ihop grädde, balsamvinäger, fond och tillsätt pressad vitlök. Häll det i formen. Sätt in i ugnen i 15 minuter.
  8. Salsa: Skala och finhacka lök. Blanda alla ingredienser försiktigt.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem