Fårost med dadelhonung
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 187
            Kcal / portion: 314
            GBR (GI) / port: 5
Recept: 1256 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 11%
Kolhydrater: 16%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Mangoldskott 30.0 gram 0%
Honung flytande 0.5 dl 19%
Olivolja 1.0 msk 9%
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (7 min )
- Smula fårosten. Finhacka dadlar och mangold.
 - Blanda ost med dadlar och mangold.
Ringla över honung och olja. 
Kockens kommentar
Passar tillsammans med bröd eller som tillbehör till kötträtt.
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
 - Vita såser, bechamelsåser
 - Ljusa såser, veloutesåser
 - Mörka såser, skysåser
 - Smörsåser ¤
 - Hollandaisesåser
 - Oljesås, majonnässåser
 - Senapssåser
 - Salladssås, dressing, pesto
 - Tomatsåser, chilisåser
 - Grillsåser, marinader
 - Asiatiska såser
 - Skum sås, vita krämer ¤
 - Röror till mat och smörgås ¤
 - (Efterrättssås >)