
Fårost med dadelhonung
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 187

Kcal / portion: 314

GBR (GI) / port: 5
Recept: 1256 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 11%
Kolhydrater: 16%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Mangoldskott 30.0 gram 0%
Honung flytande 0.5 dl 19%
Olivolja 1.0 msk 9%
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (7 min )
- Smula fårosten. Finhacka dadlar och mangold.
- Blanda ost med dadlar och mangold.
Ringla över honung och olja.
Kockens kommentar
Passar tillsammans med bröd eller som tillbehör till kötträtt.
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
- Vita såser, bechamelsåser
- Ljusa såser, veloutesåser
- Mörka såser, skysåser
- Smörsåser ¤
- Hollandaisesåser
- Oljesås, majonnässåser
- Senapssåser
- Salladssås, dressing, pesto
- Tomatsåser, chilisåser
- Grillsåser, marinader
- Asiatiska såser
- Skum sås, vita krämer ¤
- Röror till mat och smörgås ¤
- (Efterrättssås >)