Stekt äggsmörgås med ansjovis
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Endivsallat

1.0 

huvud

Ansjovisfilé konserv

1.0 

burk

Smör till stekning

2.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Stekt äggsmörgås med ansjovis

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 137

Kcal / portion: 281

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1124 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 8%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 206 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Endivsallat 1.0 huvud 3%

Ansjovisfilé konserv 1.0 burk 24%

Smör till stekning 2.0 msk 17%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Hetta upp smör i stekpanna och stek brödskivorna gyllenbruna på båda sidor. Lägg upp på tallrikar.
  2. Stek ägg. Skiva tomater.
  3. Lägg endivieblad på brödet. Lägg på skivade tomater. Lägg på ägg och ansjovisfiléer.

Kockens kommentar

Konsten att steka vackra ägg: Använd en ministekpanna eller en metallring i stor panna. Stek i smör. När ägget börjar stelna tillsätt lite vatten och lägg ett lock över.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem