Pastasnäckor med chèvre och pinjenötter
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 110
            Kcal / portion: 578
            GBR (GI) / port: 12
Recept: 2314 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 4%
Kolhydrater: 13%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Koka pasta enligt anvisning på förpackning.
 - Hetta upp en stekpanna utan fett och rosta pinjenötterna till lätt bränd färg. Rör om. Lägg åt sidan.
 - Riv ingefära, eller skär i mindre bitar. Mixa ordentligt ingefäran med de färska och soltorkade tomater, sambal oelek och citronjuice i en matberedare. Salta.
 - Skölj av pastan och blanda med mixet. Smula över chèvre och toppa med pinjenötter och mangoldskott.
 
Kockens kommentar
Använd valfri pasta. Vi valde stor snäckpasta.