Pastasnäckor med chèvre och pinjenötter
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Om pasta >

 

 

Om snäckpasta >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Pastasnäckor med chèvre och pinjenötter

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 110

Kcal / portion: 578

GBR (GI) / port: 12

Recept: 2314 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 4%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 526 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om pasta > Äts ej

Om snäckpasta > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Koka pasta enligt anvisning på förpackning.
  2. Hetta upp en stekpanna utan fett och rosta pinjenötterna till lätt bränd färg. Rör om. Lägg åt sidan.
  3. Riv ingefära, eller skär i mindre bitar. Mixa ordentligt ingefäran med de färska och soltorkade tomater, sambal oelek och citronjuice i en matberedare. Salta.
  4. Skölj av pastan och blanda med mixet. Smula över chèvre och toppa med pinjenötter och mangoldskott.

Kockens kommentar

Använd valfri pasta. Vi valde stor snäckpasta.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem