Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 140

Kcal / portion: 600

GBR (GI) / port: 5
Recept: 2398 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 7%
Kolhydrater: 12%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Om rörpasta > Äts ej
Om tomatsåser > Äts ej
Om italiensk pastasås > Äts ej
...
![]()
Skapat av
C. Perelli
Tillagning
- Lättina quornbitarna.
- Fyllning: Värm upp olja i stekpanna och fräs spenat och quorn i 5 minuter. Tillsätt mascarpone och smaka av med salt och peppar. Dra pannan åt sidan och låt anrättningen svalna.
- Tomatsås:
- Gratinera: Sätt ugnen på 200°C.
- Täck botten av en ungsfast form med ostsås. Fyll cannelonirören med quornblandningen. Lägg ner i formen intill varandra. Täck med resten av ostsåsen. Sätt in i ugnen i cirka 25 minuter.
- Servera med tomatsås.