Cannelonni med Quorn och mascarpone
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Om rörpasta >

 

 

Om tomatsåser >

 

 

Om italiensk pastasås >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Cannelonni med Quorn och mascarpone

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 140

Kcal / portion: 600

GBR (GI) / port: 5

Recept: 2398 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 7%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 428 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Om rörpasta > Äts ej

Om tomatsåser > Äts ej

Om italiensk pastasås > Äts ej

...

Skapat av
C. Perelli

Tillagning

  1. Lättina quornbitarna.
  2. Fyllning: Värm upp olja i stekpanna och fräs spenat och quorn i 5 minuter. Tillsätt mascarpone och smaka av med salt och peppar. Dra pannan åt sidan och låt anrättningen svalna.
  3. Tomatsås:
  4. Gratinera: Sätt ugnen på 200°C.
  5. Täck botten av en ungsfast form med ostsås. Fyll cannelonirören med quornblandningen. Lägg ner i formen intill varandra. Täck med resten av ostsåsen. Sätt in i ugnen i cirka 25 minuter.
  6. Servera med tomatsås.

Kockens kommentar

Saknar man färdiga cannellonirör (läs mer > Om rörpasta) kan man använda lasagneplattor, men det blir inte lika vackra. Bäst är att använda färska plattor, men det hittar man inte i svenska butiker. Torkad lasagne måste först fuktas för att kunna rullas. Lägg fyllning på lasagneplattor och rulla ihop till rör.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem